HVAC? Denne Artikkelen Har Tipsene Du Trenger

Å opprettholde et komfortabelt bomiljø hjemme er viktig for å føle deg lykkelig, og å ha et dårlig HVAC-system kan virkelig gjøre livet ditt elendig. Ikke bare vil du pådra deg høyere kostnader, det vil også gjøre kroppen din veldig ukomfortabel hvis den er for kald eller for varm. Nedenfor finner du mange gode tips om hvordan du kan sørge for at HVAC-systemet ditt forblir så godt som nytt.

Selv om folk flest tenker på varmesystemene sine i løpet av vintermånedene, er klimaanlegg også viktig. Når du installerer en ny ovn eller et oppvarmingssystem, må du sørge for at luftkanalene også er satt opp slik at de fungerer sammen med klimaanlegget. Å bruke kanalene til både oppvarming og kjøling er det mest økonomiske valget.

Hvis du vil spare penger når et nytt HVAC-system er satt på plass, må du velge ENERGY STAR-klassifiserte produkter som skal brukes. De er veldig energieffektive, slik at det nye systemet ikke koster deg massevis når det gjelder strømregningene hver måned, og dekker tilbake noen av installasjonskostnadene.

Spolene og bladene på viftene bør rengjøres en gang i året. Før du begynner å rengjøre enheten, må du sørge for at den er frakoblet. For det andre, ta av grillen, ta bladene av og rengjør dem så vel som selve enheten.

For å øke effektiviteten, plasser nye utendørsenheter eller flytt din nåværende enhet til et sted som ligger i skyggen. Det vil hjelpe deg å spare på energiregningen når du gjør dette.

Slå av eventuelle utendørs kondensatorer du har når været blir kaldt. Hvis utetemperaturen er under 60 grader, må du slå av enheten for å forhindre skade. Du betaler mindre for reparasjoner som du følger dette tipset.

Hvis fordamperspolen din, som er funnet inne i hjemmet, blir skitten, mister enheten effektiviteten. Bare skyv av frontpanelet på ovnen og sjekk at spolen er tørr. Bruk et penselfeste på et vakuum, og rengjør spolen forsiktig for støv eller annet rusk.

Hvis du vil kjøle hjemmet ditt om sommeren uten å bruke klimaanlegget fullt ut, bør du vurdere å installere vifter i hjemmet ditt. En loftsvifte kan blåse varm luft ut mens du suger inn kald luft i kjelleren din, og takvifter hjelper deg med å fordele luften i rommene dine jevnt.

Hvis du for øyeblikket har en manuell termostat, bør du vurdere å installere en programmerbar. Du kan stille inn systemet ditt for forskjellige temperaturer, avhengig av tidspunkt på dagen og om noen er hjemme. Du kan også angi øvre og nedre temperaturinnstillinger for å tillate et behagelig temperaturområde, slik at oppvarming og kjøling ikke slår inn når det ikke er behov for det.

HVAC-systemet i ditt hjem er veldig viktig og må vedlikeholdes ordentlig. Unnlatelse av å gjøre visse ting vil føre til kostbare reparasjoner og en elendig tid for deg. Ikke vær et offer for et defekt HVAC-system, ta det du lærte her og bruk det for å sikre at det går glatt i lang tid.

Vil Du Ha Gode Ideer Om HVAC?