Nyttige Tips For HVAC Nybegynnere Og Proffer

Din HVAC enhet kan betraktes som hjertet og sjelen i ditt hjem. Når ovnen eller klimaanlegget pumper ut komfortabel luft, bærer kanalene den til der du bor i hjemmet. For å sikre at det fungerer for deg som du ønsker det til, sjekk ut tipsene nedenfor.

Hvis du har en god erfaring med et HVAC-produkt eller entreprenør, gi andre beskjed. Gå på nettet og legg inn en anmeldelse slik at folk enkelt kan finne ut hvem og hvilke merker du skal stole på. Samtidig kan du sjekke anmeldelser på nettet for å finne ut mer om hva som er tilgjengelig.

Før sommeren bør du rengjøre kondensatorviftens blader og spoler. Bortsett fra når du gjør overfladisk rengjøring, må du alltid sørge for at strømmen er slått av på enheten. Rengjør eventuelle blader eller rester fra den eksterne kondensatorenheten.

Hvis viften på kondensatoren inkluderer oljeporter, må de smøres årlig. Du finner disse portene er dekket med en metall eller gummi cap. Bruk SAE 20 olje som ikke er vaskemiddel og lett, og legg 10 dråper eller færre i hver port, men sørg for å unngå å overfylle dem.

Hvis du er borte fra hjemmet i løpet av dagen, heve temperaturinnstillingen på klimaanlegget for å spare penger. Dette vil spare deg penger på strømregningen. Å forlate systemet på hele dagen vil koste mye penger når det gjelder elektrisitet.

Hvis du har et vindu klimaanlegg, sørg for å sjekke og se om den har en energisparingsknapp. I så fall, bruk den! Dette slår av viften når enheten ikke faktisk kjøler ned luften, noe som kan spare deg så mye som 30 kwh i løpet av en måned!

Administrer varmestrømmen inn i hjemmet ditt med vindusbelegg for å hjelpe ditt HVAC-system. I de varmere månedene, bruk gardiner, gardiner og persienner for å blokkere ut sunward vendt vinduer for å holde varmen fra å bygge opp gjennom drivhuseffekten. Alternativt må du sørge for at solfylte vinduer slipper inn lys og varme i de kaldere månedene.

Gå til online vurderinger hvis du ikke er sikker på hvordan du bør ansette for å utføre HVAC vedlikehold. Det er ganske mange nettsteder nå som tillater kundene å dele sine erfaringer med ulike tjenester. Les gjennom dem og finn ut hvem du vil prøve ut.

Leter du etter en effektiv måte å kjøle ned hjemmet ditt på? Vurder å installere en helhus fordampende kjøler. De bruker vann til å kjøle luft i stedet for tradisjonelle kjemiske kjølemidler, ved hjelp av massevis mindre energi til å kjøle hjemmet ditt enn de andre enhetene. Når det er sagt, fungerer de best i tørt klima og ikke i det hele tatt i fuktige.

Disse tipsene vil hjelpe deg med å holde HVAC-systemet i god form for hele tiden du bor i hjemmet ditt. Skriv ut dette og gå tilbake til det en gang i året, slik at du vet hva du må gjøre. Jo mer innsats du legger inn i hjemmet ditt, jo mer fordel vil du få fra det.

Vil Du Ha Gode Ideer Om HVAC?