Oppnå Bedre HVAC-Suksess

Å takle HVAC- problemer kan være et skremmende scenario for alle som ikke er kjent med de beste måtene å identifisere anerkjente, kvalifiserte entreprenører. Det viktigste en huseier kan gjøre er å utdanne seg grundig om prosessen før noen behov oppstår. Artikkelen nedenfor kan hjelpe alle med å gjøre nettopp det.

Hvis du vil vite mer om effektiv oppvarming eller kjøling av huset ditt, kan du gå online og laste ned ENERGY STAR-guiden. Det gir informasjon for huseiere å lære mer om hvordan de kan spare penger mens de fremdeles holder hjemmet komfortabelt hele året, så det er verdig klar.

I løpet av høsten kan blader samles rundt HVAC. Forsikre deg om at du rengjør viftegrillen ofte hvis trær i nærheten har fallende blader. Hvis viften din er blokkert, kan den forhindre at systemet fungerer som det skal.

Hvis du velger hvor du skal plassere din utendørs kompressorenhet, kan du prøve å plassere den på et sted der det er rikelig med skygge. Jo kjøligere luften som kommer inn, desto mindre arbeid må enheten gjøre.

Når det er mulig, prøv å skyggelegge kompressorenheten utenfor. Luften som er på et sted som er skyggelagt, er vanligvis fem til seks grader kjøligere enn den omgivende luften. Klimaanlegget vil være opptil ti prosent mer effektivt hvis det er riktig skyggelagt i sommermånedene.

Vurder alle alternativene før du installerer et sentralt klimaanlegg. Du kan bare avkjøle visse rom, bruke husvifter eller til og med bruke et geotermisk system. Jo mer effektivt systemet du setter opp, desto mindre vil du bruke på strømregninger over tid når du bruker det.

Forsikre deg om at ting ikke blir for varme eller kalde der termostaten din er. Enhver elektronikk eller varmekilde som lamper eller fjernsyn i nærheten kan lure termostaten til å tro at hjemmet er varmere enn det faktisk er. Dette betyr bare at den kjører klimaanlegget lenger enn nødvendig, og kaster bort energi og penger.

Hvis du ikke vil installere kanalarbeid i hjemmet ditt, bør du vurdere et mini-split-system i stedet. De fungerer fra utsiden inn, slik at hele hjemmet ditt kan kjøle seg ned uten et sentralt klimaanlegg. Dette lar deg nyte alt innendørsrommet ditt på en kjølig og behagelig måte hele sommeren.

Bytt filter regelmessig. Dette er et av de enkleste VVS-tipsene du kan gjøre selv. Det er også en av de minst kostbare tingene du kan gjøre for å sikre at systemet kjører effektivt. Tette og skitne filtre kan gjøre enheten din 5-10% hardere.

Forbedre effektiviteten til klimaanlegget ved å installere takvifter. Endre luftstrømretningen til takviftene. I løpet av sommeren skal bladene bevege seg mot urviseren. Om vinteren skal bladene bevege seg med klokken for å flytte den varme luften i taket ned i rommet.

Det kan ikke benektes at det å konfrontere problemer med et HVAC-system kan være skummelt for de som ikke er kjent. Å finne en flott lokal entreprenør for å installere nytt utstyr eller reparere det gamle kan være en utfordring uten gode råd og råd. Heldigvis kan informasjonen presentert ovenfor tjene som en enkel referanse alle kan bruke.